|
|
|
|
סלט סלק
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג סלק |
1 חבילת בצל ירוק |
לרוטב: |
2 כפות מיונז |
1 כף חרדל |
5 שיני שום כתושות |
2 כפות מים |
1 כפית סוכר |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הסלקים במים (או במיקרוגל) עד שמתרככים. מקלפים וחותכים לקוביות. קוצצים את הבצל הירוק - החלקים הלבנים והירוקים כאחד. בקערה גדולה מערבבים סלק ובצל.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים מעל הסלק ומערבבים היטב.
| חזרה | | |