שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט סלק / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג סלק
1 חבילת בצל ירוק
לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כף חרדל
5 שיני שום כתושות
2 כפות מים
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הסלקים במים (או במיקרוגל) עד שמתרככים. מקלפים וחותכים לקוביות. קוצצים את הבצל הירוק - החלקים הלבנים והירוקים כאחד. בקערה גדולה מערבבים סלק ובצל.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים מעל הסלק ומערבבים היטב.


חזרה