עוגת דבש מטוגנת עם תפוחים
/ איילת בן-יוסף
עוגה מוכנה מהסופר. הטיגון בחמאה עושה לעוגות האלה רק טוב.
|
חומרים (4 מנות)
|
עוגת דבש מוכנה - אפשר גם עוגה שהכנתם בעצמכם ונשארה |
50 גרם חמאה ועוד כף |
4 תפוחי עץ או אגסים, קלופים וחתוכים ל-8 פלחים |
כפית סוכר |
2 כפות ברנדי או כל ליקר שיש בבית |
אופן ההכנה |
- חותכים את העוגה לפרוסות "מכובדות", מחממים כף חמאה במחבת ומטגנים את פרוסות העוגה משני הכיוונים.
- במחבת שניה (כדאי לפעול במקביל כדי שהעוגה תישאר חמה) ממיסים את החמאה הנותרת ומטגנים את התפוחים, מוספים סוכר וברנדי ונותנים לתפוחים להתרכך.
- מניחים פרוסת עוגה, עליה מעט תפוחים ויוצקים מרוטב החמאה והברנדי שנשאר במחבת. מגישים מיד.
|
חזרה |