|
|
|
|
מאפינס טונה
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
2 קופסאות טונה |
1 חבילה קטנה קמח תופח |
3 ביצים |
1 כף חרדל |
1/3 כוס שמן |
1 מיכל שמנת מתוקה |
2 כפות שומשום |
מלח ופלפל |
אופציה: |
3 כפות עגבניות מיובשות קצוצות |
חופן עשבי תיבול קצוצים |
3 כפות רוטב פסטו מוכן |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, משמנים תבנית שקעים וממלאים בתערובת. אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים.
אפשר להכין את המסה הבסיסית ואז לפצל אותה לשתי קערות ולהוסיף לכל מחצית תוספות שונות.
| חזרה | | |