שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפינס טונה / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
2 קופסאות טונה
1 חבילה קטנה קמח תופח
3 ביצים
1 כף חרדל
1/3 כוס שמן
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות שומשום
מלח ופלפל
אופציה:
3 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
חופן עשבי תיבול קצוצים
3 כפות רוטב פסטו מוכן
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, משמנים תבנית שקעים וממלאים בתערובת. אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים.

    אפשר להכין את המסה הבסיסית ואז לפצל אותה לשתי קערות ולהוסיף לכל מחצית תוספות שונות.

חזרה