|
|
|
|
מאפינס בולגרית וזיתים
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת קמח תופח |
1 כף סוכר |
1 גביע שמנת חמוצה |
1/4 כוס שמן |
2 ביצים |
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת |
1/2 כוס זיתים קצוצים |
כפית אורגנו יבש |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים מלבד הגבינה, אותה מוסיפים ממש בסוף ומערבבים מעט - כדי שלא תתפורר לגמרי וישארו עוד גושי גבינה קטנים במאפינס.
- אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים.
| חזרה | | |