שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפינס בולגרית וזיתים / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 חבילת קמח תופח
1 כף סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1/4 כוס שמן
2 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1/2 כוס זיתים קצוצים
כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים מלבד הגבינה, אותה מוסיפים ממש בסוף ומערבבים מעט - כדי שלא תתפורר לגמרי וישארו עוד גושי גבינה קטנים במאפינס.
  3. אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים.

חזרה