שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפינס אננס וצימוקים / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1.5 כוס קמח תופח
1/3 כוס סוכר
קורט מלח
1 גביע שמנת חמוצה
100 גרם חמאה מומסת
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 קופסת שימורי אננס קטנה
100 גרם צימוקים כהים, או צימוקי אוכמניות
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, משמנים תבנית שקעים וממלאים בתערובת.
  3. אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים. אם יש, מומלץ להכין בתבנית של מיני-מאפינס (ואז הכמות היא ל-24 מאפינים).

חזרה