שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבד קצוץ / איילת בן-יוסף

הכבד שאני מכינה לא מכיל מרכיבים מיוחדים, אבל יש בו כלל אחד פשוט - קוצצים הכל ביד.


חומרים (4 מנות)
500 גרם כבד עוף נקי
2 בצלים קצוצים דק
3 ביצים קשות
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. במחבת מחממים שמן (בנדיבות) ומטגנים את הבצל טיגון ארוך וסבלני, על אש קטנה. הבצל צריך להיות שחום ומתוק. מוצאים את הבצל לקערה ומחממים שוב את המחבת הפעם עם מעט מאוד שמן.
  2. מטגנים את הכבדים. אם המחבת שלכם קטנה - טגנו את הכבדים בכמה נגלות, שלא יתחילו להתבשל במיץ של עצמם. אחרי הטיגון מעבירים את הכבדים לקערה נוספת, למנוחה והתקררות.
  3. מקלפים את הביצים וקוצצים אותן בסכין לקוביות קטנות, אבל לא מדי. שיהיה במה לנגוס. מעבירים לקערה עם הבצלים. גם את הכבדים קוצצים בסכין לחתיכות קטנות, אבל שוב, לא יותר מדי. מעבירים לקערה המשותפת, ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.

חזרה