סלט שאריות עוף
/ איילת בן-יוסף
הסלט הזה מתיישב בול על יום שישי כי אז אפשר לרכז את השאריות מכל השבוע - גם תפוחי האדמה יכולים להיות שרידי תבשיל משלשום.
|
חומרים (4 מנות)
|
2 נתחי עוף (כרעיים, שוקיים או חזה) מבושלים |
2 תפוחי אדמה מבושלים |
1 אבוקדו בשל |
1 כף מיונז |
1 כפית חרדל |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
קוצצים עוף, תפוחי אדמה ואבוקדו לקוביות קטנות. מערבבים ביחד. מוסיפים מיונז וחרדל ומתבלים. מערבבים הכל היטב.
* צרור בצל ירוק, עירית קצוצה דק או פטרוזילה יכולים רק לשפר את המנה.
|
חזרה |