שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפוחי אדמה מטוגנים עם תרד / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 חבילה תרד שטוף
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 כף שמן
1 כף חמאה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן וחמאה במחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים את התרד ומאדים עד שכל התרד "נובל". 
  2. מוסיפים את השום ותפוחי האדמה ומטגנים עוד כ-2 דקות תוך ערבוב.
  3. ממליחים, מפלפלים, מכסים את המחבת ומעבירים לאש קטנה. מבשלים כ-10 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.


חזרה