|
|
|
|
תפוחי אדמה מטוגנים עם תרד
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילה תרד שטוף |
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות |
2 שיני שום קצוצות |
1 כף שמן |
1 כף חמאה |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן וחמאה במחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים את התרד ומאדים עד שכל התרד "נובל".
- מוסיפים את השום ותפוחי האדמה ומטגנים עוד כ-2 דקות תוך ערבוב.
- ממליחים, מפלפלים, מכסים את המחבת ומעבירים לאש קטנה. מבשלים כ-10 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
| חזרה | | |