|
|
|
|
דלעת מתובלת אפויה
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג דלעת קלופה חתוכה לקוביות |
2-3 ענפי טימין |
1 כפית זרעי כוסברה מרוסקים |
מלח ופלפל שחור |
2 כפות שמן זית |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות צלזיוס.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים, כך שהתבלינים יצפו את הדלעת היטב.
- מעבירים לתבנית אפייה ושולחים לתנור לחצי שעה-שעה, עד שהדלעת שחומה ורכה. אוהבים חריף? - הוסיפו לדלעת חצי כפית אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה.
| חזרה | | |