שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דלעת מתובלת אפויה / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג דלעת קלופה חתוכה לקוביות
2-3 ענפי טימין
1 כפית זרעי כוסברה מרוסקים
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות צלזיוס.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, כך שהתבלינים יצפו את הדלעת היטב.
  3. מעבירים לתבנית אפייה ושולחים לתנור לחצי שעה-שעה, עד שהדלעת שחומה ורכה. אוהבים חריף? - הוסיפו לדלעת חצי כפית אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה.

חזרה