סלט יווני כפרי
/ איילת בן-יוסף
למה כפרי? כי הוא חתוך גס ולא מכיל את מצע החסה שדבק בו באזורינו.
|
חומרים (4 מנות)
|
4 עגבניות בשלות |
4 מלפפונים ירוקים |
1 בצל אדום |
150 גרם גבינה בולגרית |
10 זיתים שחורים מצומקים, או קלמטה |
קמצוץ זעתר |
שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- חותכים את העגבניות לפלחים דקים (10 פלחים מכל עגבניה לפחות). חותכים את המלפפונים ואת הבצל לטבעות. חותכים את הגבינה לקוביות ואת הזיתים קוצצים מעט.
- מארגנים את הסלט: מניחים בקערת הגשה שכבה של ירקות, ממליחים ומפלפלים אותם. מעליהם מניחים את הגבינה והזיתים. מעל זורים מעט זעתר (אבל מעט) ויוצקים שמן זית.
|
חזרה |