שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט יווני כפרי / איילת בן-יוסף

למה כפרי? כי הוא חתוך גס ולא מכיל את מצע החסה שדבק בו באזורינו.


חומרים (4 מנות)
4 עגבניות בשלות
4 מלפפונים ירוקים
1 בצל אדום
150 גרם גבינה בולגרית
10 זיתים שחורים מצומקים, או קלמטה
קמצוץ זעתר
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. חותכים את העגבניות לפלחים דקים (10 פלחים מכל עגבניה לפחות). חותכים את המלפפונים ואת הבצל לטבעות. חותכים את הגבינה לקוביות ואת הזיתים קוצצים מעט.
  2. מארגנים את הסלט: מניחים בקערת הגשה שכבה של ירקות, ממליחים ומפלפלים אותם. מעליהם מניחים את הגבינה והזיתים. מעל זורים מעט זעתר (אבל מעט) ויוצקים שמן זית.

חזרה