שלח להדפסה  
ממולאים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עגבניות ממולאות בעשבי תיבול / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 סלסלת "עגבניות טעם" בגודל בינוני. אלה עגבניות טריות שמגיעות בקופסאות ובניגוד לרגילות יש להן טעם
1 חבילת בזיליקום
1/2 חבילת פטרוזיליה
1/2 חבילת נענע
1 שן שום קצוצה
מלח ופלפל
2 כפות שמן זית - אפשר יותר אם לא מקפידים על דיאטה
2 כפות פירורי לחם
אופציונלי:
מעט גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
  1. חוצים כל עגבניה ומרוקנים אותה מגרעינים. זורים עליה מעט מלח ומניחים על מגש, כשהחלק החתוך כלפי מטה.
  2. בינתיים מכינים את המלית: שמים במעבד מזון את העשבים, שמן, שום ופירורי לחם ומעבדים לממרח גס.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  4. ממלאים כל חצי עגבניה בכפית מהמלית. אם רוצים - מגררים מלמעלה מעט פרמזן. שולחים לתנור ל-1/2 שעה. ומגישים חם.


חזרה