|
|
|
|
עגבניות ממולאות בעשבי תיבול
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 סלסלת "עגבניות טעם" בגודל בינוני. אלה עגבניות טריות שמגיעות בקופסאות ובניגוד לרגילות יש להן טעם |
1 חבילת בזיליקום |
1/2 חבילת פטרוזיליה |
1/2 חבילת נענע |
1 שן שום קצוצה |
מלח ופלפל |
2 כפות שמן זית - אפשר יותר אם לא מקפידים על דיאטה |
2 כפות פירורי לחם |
אופציונלי: |
מעט גבינת פרמזן מגוררת |
אופן ההכנה |
- חוצים כל עגבניה ומרוקנים אותה מגרעינים. זורים עליה מעט מלח ומניחים על מגש, כשהחלק החתוך כלפי מטה.
- בינתיים מכינים את המלית: שמים במעבד מזון את העשבים, שמן, שום ופירורי לחם ומעבדים לממרח גס.
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- ממלאים כל חצי עגבניה בכפית מהמלית. אם רוצים - מגררים מלמעלה מעט פרמזן. שולחים לתנור ל-1/2 שעה. ומגישים חם.
| חזרה | | |