ראפ של עוף
/ איילת בן-יוסף
הראפ הזה אידיאלי לניצול שאריות עוף משבת - ותרו על שלב טיגון העוף והוסיפו את העוף המבושל לגלגול.
|
חומרים (4 מנות)
|
4 טורטיות (קונים או מכינים לבד - קישור למתכון מצד ימין) |
1חזה עוף דפוק לשניצל |
2 זוקיני חתוכים למקלות ארוכים |
12 עגבניות שרי טריות או מיובשות |
2 גבעולי בצל ירוק |
מיונז וחרדל |
אופן ההכנה |
- מחממים מחבת (רגיל, או גריל) עם מעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים את העוף.
- מטגנים את העוף כ-2 דקות משני צדדיו. מוסיפים למחבת את רצועות הזוקיני ומטגנים / צולים גם אותם.
- מרכיבים את המנה: מורחים על הטורטיה פס של חרדל ופס מיונז (שיחצו את הטורטיה לשניים). מניחים על כל טורטייה מחצית מחזה העוף, 3-2 רצועות זוקיני, 2-3 עגבניות ומחצית מהבצל הירוק. מגלגלים וטורפים.
|
חזרה |