שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ראפ של עוף / איילת בן-יוסף

הראפ הזה אידיאלי לניצול שאריות עוף משבת - ותרו על שלב טיגון העוף והוסיפו את העוף המבושל לגלגול.


חומרים (4 מנות)
4 טורטיות (קונים או מכינים לבד - קישור למתכון מצד ימין)
1חזה עוף דפוק לשניצל
2 זוקיני חתוכים למקלות ארוכים
12 עגבניות שרי טריות או מיובשות
2 גבעולי בצל ירוק
מיונז וחרדל
אופן ההכנה
  1. מחממים מחבת (רגיל, או גריל) עם מעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים את העוף.
  2. מטגנים את העוף כ-2 דקות משני צדדיו. מוסיפים למחבת את רצועות הזוקיני ומטגנים / צולים גם אותם.
  3. מרכיבים את המנה: מורחים על הטורטיה פס של חרדל ופס מיונז (שיחצו את הטורטיה לשניים). מניחים על כל טורטייה מחצית מחזה העוף, 3-2 רצועות זוקיני, 2-3 עגבניות ומחצית מהבצל הירוק. מגלגלים וטורפים.


חזרה