ראפ בולגרית
/ איילת בן-יוסף
במקום בולגרית אפשר לשים כל גבינה או תערובת גבינות אחרות שיש במקרר: גבינת שמנת, מלוחה, צפתית, צהובה ואפילו קוטג'.
|
חומרים (6 מנות)
|
6 טורטיות (קונים בסופר, או מכינים לבד - קישור למתכון מצד ימין) |
150 גרם גבינה בולגרית |
1 כף ממרח פסטו או עגבניות מיובשות או זיתים לכל מנה |
6 פלפלים קלויים |
צרור קטן עלי רוקט |
20-15 זיתים מגולענים |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
מורחים על הטורטייה את הממרח הנבחר ומסדרים במרכז פרוסת גבינה, פלפל קלוי ורוקט - מגלגלים וטורפים.
|
חזרה |