שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ראפ בולגרית / איילת בן-יוסף

במקום בולגרית אפשר לשים כל גבינה או תערובת גבינות אחרות שיש במקרר: גבינת שמנת, מלוחה, צפתית, צהובה ואפילו קוטג'.


חומרים (6 מנות)
6 טורטיות (קונים בסופר, או מכינים לבד - קישור למתכון מצד ימין)
150 גרם גבינה בולגרית
1 כף ממרח פסטו או עגבניות מיובשות או זיתים לכל מנה
6 פלפלים קלויים
צרור קטן עלי רוקט
20-15 זיתים מגולענים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מורחים על הטורטייה את הממרח הנבחר ומסדרים במרכז פרוסת גבינה, פלפל קלוי ורוקט - מגלגלים וטורפים.


חזרה