פטיפורים כשרים לפסח
/ גלי צימרמן
החומרים יספיקו לכ-50 פטיפורים קטנים.
|
חומרים
|
3 חבילות צימוקים |
1 כף קוניאק ועוד כף שרי |
400 גרם שוקולד מריר |
300 גרם חמאה או תחליף פרווה, כמו "מחמאה" |
200 גרם אגוזי לוז |
אופן ההכנה |
- משרים את הצימוקים בשרי ובקוניאק למשך לילה. מסננים.
- ממיסים בסיר כפול שוקולד וחמאה. שוברים את האגוזים בתוך שקית ניילון עם פטיש שניצלים (אבל לא מרסקים לגמרי, צריך חתיכות גדולות) ומוסיפים לשוקולד. מוסיפים את הצימוקים המסוננים ומערבבים הכל.
- יוצקים את התערובת לעטרות נייר קטנות ומקפיאים.
אחרי שהפטיפורים קפואים מאחסנים במקפיא בתוך קופסה, או שקית ניילון. מגישים ישר מההקפאה.
|
חזרה |