שלח להדפסה  
חג ומועד

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטיפורים כשרים לפסח / גלי צימרמן

החומרים יספיקו לכ-50 פטיפורים קטנים.


חומרים
3 חבילות צימוקים
1 כף קוניאק ועוד כף שרי
400 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה או תחליף פרווה, כמו "מחמאה"
200 גרם אגוזי לוז
אופן ההכנה
  1. משרים את הצימוקים בשרי ובקוניאק למשך לילה. מסננים.
  2. ממיסים בסיר כפול שוקולד וחמאה. שוברים את האגוזים בתוך שקית ניילון עם פטיש שניצלים (אבל לא מרסקים לגמרי, צריך חתיכות גדולות) ומוסיפים לשוקולד. מוסיפים את הצימוקים המסוננים ומערבבים הכל.
  3. יוצקים את התערובת לעטרות נייר קטנות ומקפיאים.

    אחרי שהפטיפורים קפואים מאחסנים במקפיא בתוך קופסה, או שקית ניילון. מגישים ישר מההקפאה.



חזרה