שלח להדפסה  
חג ומועד

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בראוניס לפסח / ענת לקריץ


חומרים (6 מנות)
2 ביצים
3/4 כוס קמח מצה דק
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר באיכות טובה מאוד
100 גרם חמאה
1/2 כוס אגוזי לוז שבורים גס
1/2 כוס פקאנים מסוכרים שבורים גס
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/4 כוס ברנדי או רום
אופן ההכנה
  1. מערבבים את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל ואבקת האפייה.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל, או בסיר כפול ומערבבים עם תערובת הקמח.
  3. מוסיפים את הביצים, האגוזים, השוקולד צ'יפס והברנדי - ומערבבים בעדינות.
  4. משמנים תבנית תנור מלבנית , יוצקים פנימה את התערובת ואופים בחום בינוני כ-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים (לא מייבשים את הבראוניס).
  5. מקררים, חותכים לריבועים ומגישים (או שומרים בצנצנת אטומה).




חזרה