|
|
|
|
בראוניס לפסח
/ ענת לקריץ
|
חומרים (6 מנות)
|
2 ביצים |
3/4 כוס קמח מצה דק |
1 כוס סוכר |
2 שקיות סוכר וניל |
1 כפית אבקת אפייה |
150 גרם שוקולד מריר באיכות טובה מאוד |
100 גרם חמאה |
1/2 כוס אגוזי לוז שבורים גס |
1/2 כוס פקאנים מסוכרים שבורים גס |
1/2 כוס שוקולד צ'יפס |
1/4 כוס ברנדי או רום |
אופן ההכנה |
- מערבבים את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל ואבקת האפייה.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל, או בסיר כפול ומערבבים עם תערובת הקמח.
- מוסיפים את הביצים, האגוזים, השוקולד צ'יפס והברנדי - ומערבבים בעדינות.
- משמנים תבנית תנור מלבנית , יוצקים פנימה את התערובת ואופים בחום בינוני כ-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים (לא מייבשים את הבראוניס).
- מקררים, חותכים לריבועים ומגישים (או שומרים בצנצנת אטומה).
| חזרה | | |