שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות קישואים בטעם פלאפל / יפה מדמון


חומרים (6 מנות)
6 קישואים קלופים ומגוררים בפומפיה גסה
2 בצלים יבשים - מגוררים
3 כפות אבקת פלאפל
6 כפות פירורי לחם - רצוי "פירורית זהב"
3 ביצים
1/2 כפית פלפל שחור או לבן
1 כף אבקת מרק עוף
מעט מלח
אופן ההכנה
  1. סוחטים היטב את הקישואים ומגירים מהם כמה שיותר נוזלים. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב. אם התערובת יוצאת דלילה, תמיד אפשר להוסיף עוד פירורי לחם, עד קבלת תערובת סמיכה אבל לא יבשה.
  2. יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות, או בעזרת כף.
  3. מחממים שמן מחבת ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב ויפה. מניחים על נייר סופג, ומגישים.

    חשוב לטגן במעט שמן ולא בשמן עמוק.




חזרה