סלט ירוק פשוט ומושקע
/ איילת בן-יוסף
גם פשוט וגם מושקע? כן, מדובר במעט מרכיבים, מושקעים. אפשר לשדרג עם תוספות שיש במזווה.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ראש חסה עגולה |
1 חבילת עלי בייבי מעורבים |
1 חסה ורד (אדומה) |
לרוטב וינגרט: |
1/3 כוס שמן זית |
1 שן שום כתושה |
1 כף חומץ |
1 כף סילאן או דבש |
1 כפית טחינה |
מלח ופלפל שחור לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- שוטפים היטב את החסות ומייבשים. קורעים את החסות ביד לפיסות שניתן להכניס לפה (עשו טובה לכל הסועדים ואל תשאירו עלי חסה ענקיים שלמים - נורא לא נוח לאכול אותם ככה).
- בקערת הגשה גדולה מערבבים את שני סוגי החסה עם עלי בייבי ומפזרים תוספות (אם יש).
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ויוצקים על הסלט.
תוספות אופציונליות לסלט: חופן אגוזי מלך קלויים, חופן אגוזי פקאן סיני (מסוכר).
|
חזרה |