שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לחם בירה ואגוזים / איילת בן-יוסף


חומרים
1 פחית בירה לבנה
1.5 כוסות קמח תופח מאליו
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
100 גרם אגוזים קצוצים
1 כף שומשום קלוי
כמה טיפות שמן שומשום (אופציונלי)
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מעבירים לתבנית אפיה (אינגליש קייק) מרופדת בנייר אפיה וזורים שומשום מעל.
  3. אופים כ-45 דקות עד שהלחם שחום ומשווע לצאת מהתנור.





חזרה