שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אורז במיקרוגל / איילת בן-יוסף

אני מבשלת את הארוז במשך 15 דקות בסיר מיוחד למיקרו. אבל הנה מתכון שאפשר לבשל בכל פיירקס או קערת זכוכית שיש בבית.


חומרים (6 מנות)
2 כוסות אורז
1/4 כוס שמן (זו לא טעות, צריך הרבה שמן)
4 כוסות מים
מלח בנדיבות
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. יוצקים את כל המרכיבים לקערת זכוכית. מכסים בצלחת (שמתאימה למיקרו). מבשלים 20 דקות בעצמה מלאה.
  2. אם הקערה שקופה אפשר לראות מתי האורז מוכן: כשלא נשארים יותר נוזלים והגרגרים תפוחים. משאירים את הכלי מכוסה לעוד 5 דקות, מערבבים את האורז במזלג ומגישים.

    על המתכון הבסיסי הזה אפשר להוסיף תבלינים, בצל מטוגן, ירקות ועוד תוספות.
חזרה