|
|
|
|
שומר צלוי בתבלינים
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ק"ג שומר (כ-4 יחידות) |
2 כפות שמן זית |
1 כף זרעי כוסברה |
1 כף זרעי חרדל |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- פורסים את השומר לפרוסות אורכיות. מרסקים מעט את זרעי הכוסברה והחרדל (במכתש ועלי - או סתם בעזרת תחתית של כוס).
- בתבנית אפיה מערבבים את השומר עם התבלינים ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני-גבוה ל-40 דקות, עד שקצוות השומר מתחילים להשחים.
| חזרה | | |