שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פונדו עוף, כבד עוף ונקניקיות / איילת בן-יוסף

את הפונדו מגישים עם מטבלים צבעוניים - קישור למתכונים, מצד ימין.


חומרים (6 מנות)
500 גרם חזה עוף
500 גרם כבד עוף
1 חבילה (350 גרם) נקניקיות מיני
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן בתוך סיר הפונדו על הכיריים.
  2. בינתיים מכינים את כל המצרכים: חותכים את נתחי הבשר, מוציאים ומסדרים הכל בחוץ, כולל תוספות ומטבלים.
  3. כל סועד משפד על המזלג-שיפוד שלו פיסת בשר וטובל אותה בשמן הרותח. ממתינים כמה דקות, ומשתדלים לא להציץ יותר מדי. שולפים את השיפוד מהשמן וזוללים במהירות.




חזרה