שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שק"מיות עם גבינה בולגרית / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 חבילה קטנה-(350 גרם) קמח תופח מאליו
1 שמנת מתוקה לבישול
1 חבילה (200 גרם) מרגרינה
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
שומשום או קצח
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. שמים בקערה את כל החומרים מלבד הגבינה ומערבבים היטב - עד שמתקבל בצק אחיד. מוסיפים את הגבינה המפוררת ומערבבים שנית. מכניסים לקרור לחצי שעה לפחות.
  3. בידיים לחות צובטים עיגולי בצק, מגלגלים לכדורים ופוחסים. מניחים על תבנית אפיה וזורים קצח או שומשום. שולחים לרבע שעה לתנור, עד שמזהיב.

חזרה