הש-בראון עם צ'וריסוס
/ איילת בן-יוסף
תפוחי אדמה, נקניקיות ורוטב צ'ילי. אתם יכולים לשחק עם המינונים לחריפות ומתיקות.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 חבילה נקניקיות צ'וריסו (500 גרם או נקניקיות שמנות) |
5-6 תפוחי אדמה |
1 בצל גדול חתוך לטבעות דקות |
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק |
מעט שמן או חמאה לטיגון |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- במחבת טפלון בלי שמן מטגנים את הנקניקיות, בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה. מוציאים את הנקניקיות המוכנות מהמחבת, אם צריך מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה נמוכה.
- פורסים את הנקנקיות לטבעות ואת תפוחי האדמה חותכים לקוביות. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הצ'וריסוס ותפוחי האדמה. מערבבים ומטגנים הכל ביחד עוד 5 דקות. מוסיפים רוטב צ'ילי, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
|
חזרה |