שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

הש-בראון עם צ'וריסוס / איילת בן-יוסף

תפוחי אדמה, נקניקיות ורוטב צ'ילי. אתם יכולים לשחק עם המינונים לחריפות ומתיקות.


חומרים (6 מנות)
1 חבילה נקניקיות צ'וריסו (500 גרם או נקניקיות שמנות)
5-6 תפוחי אדמה
1 בצל גדול חתוך לטבעות דקות
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מעט שמן או חמאה לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. במחבת טפלון בלי שמן מטגנים את הנקניקיות, בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה. מוציאים את הנקניקיות המוכנות מהמחבת, אם צריך מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה נמוכה.
  2. פורסים את הנקנקיות לטבעות ואת תפוחי האדמה חותכים לקוביות. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הצ'וריסוס ותפוחי האדמה. מערבבים ומטגנים הכל ביחד עוד 5 דקות. מוסיפים רוטב צ'ילי, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.

חזרה