שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עגבניות שרי ורוקט / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 חבילת עגבניות שרי
1 חבילת רוקט
1 בצל אדום קטן, קצוץ
לרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בקערה אחת מערבבים את כל מרכיבי הסלט, בכלי נפרד מערבבים את הרוטב. לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים וזוללים. אם יוצאים לפיקניק אפשר לקחת את הרוטב בצנצנת ולשפוך במקום.


חזרה