תפוחי אדמה בעשבי תיבול
/ איילת בן-יוסף
הסוד הוא להשתמש בתפוחי אדמה ננסיים, רצוי מהסוג שהולך למיקרו.
|
חומרים (6 מנות)
|
2 שקיות "תפוחי אדמה למיקרו" |
1 צרור פטרוזיליה |
2 שיני שום |
1/2 צרור נענע |
2-3 כפות שמן זית |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- אופים את התפוחים למיקרו לפי ההוראות.
- בינתיים מעבירים את כל שאר החומרים למעבד מזון ומרסקים לתערובת אחידה. אם רוצים אפשר להכין רוטב אחיד או להשאיר חתיכות בגדלים משתנים.
- מוציאים את התפוחים מהמיקרו, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב הירוק. מערבבים במהירות, כל עוד התפוחים חמים.
|
חזרה |