שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפוחי אדמה בעשבי תיבול / איילת בן-יוסף

הסוד הוא להשתמש בתפוחי אדמה ננסיים, רצוי מהסוג שהולך למיקרו.


חומרים (6 מנות)
2 שקיות "תפוחי אדמה למיקרו"
1 צרור פטרוזיליה
2 שיני שום
1/2 צרור נענע
2-3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. אופים את התפוחים למיקרו לפי ההוראות.
  2. בינתיים מעבירים את כל שאר החומרים למעבד מזון ומרסקים לתערובת אחידה. אם רוצים אפשר להכין רוטב אחיד או להשאיר חתיכות בגדלים משתנים.
  3. מוציאים את התפוחים מהמיקרו, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב הירוק. מערבבים במהירות, כל עוד התפוחים חמים.

חזרה