סלט תרד ותפוחים מיובשים
/ איילת בן-יוסף
המון ירק מנוקד בתפוחים ושקדים - מתוק ועסיסי.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 חבילת תרד טרי שטוף |
200 גרם תפוחי עץ מיובשים |
100 גרם שבבי שקדים |
לרוטב: |
1/3 כוס שמן זית |
2 כפות דבש |
1 כף חומץ בלסמי |
אופן ההכנה |
- קוצצים את התרד לרצועות (לא מאוד דקות), חותכים את התפוחים לקוביות.
- מחממים מחבת יבשה וקולים את שבבי השקדים, נזהרים שהם לא ישרפו.
- בכלי נפרד מערבבים את כל חומרי הרוטב. טועמים ואם צריך מוסיפים עוד דבש.
- בקערת הגשה מערבבים תרד, תפוחים ושקדים, יוצקים על הכל את הרוטב, מערבבים ומגישים.
- אפשר להכין את הסלט אפילו חצי יום מראש, רק לשמור את השקדים בצד ולערבב אותם ברגע האחרון.
|
חזרה |