שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תרד ותפוחים מיובשים / איילת בן-יוסף

המון ירק מנוקד בתפוחים ושקדים - מתוק ועסיסי.


חומרים (6 מנות)
1 חבילת תרד טרי שטוף
200 גרם תפוחי עץ מיובשים
100 גרם שבבי שקדים
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות דבש
1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1. קוצצים את התרד לרצועות (לא מאוד דקות), חותכים את התפוחים לקוביות.
  2. מחממים מחבת יבשה וקולים את שבבי השקדים, נזהרים שהם לא ישרפו.
  3. בכלי נפרד מערבבים את כל חומרי הרוטב. טועמים ואם צריך מוסיפים עוד דבש.
  4. בקערת הגשה מערבבים תרד, תפוחים ושקדים, יוצקים על הכל את הרוטב, מערבבים ומגישים.
  5. אפשר להכין את הסלט אפילו חצי יום מראש, רק לשמור את השקדים בצד ולערבב אותם ברגע האחרון.
חזרה