שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות טונה / איילת בן-יוסף

לקציצות הללו אפשר הוסיף עוד ירקות, גם כאלה שנשארו מהמרק שחבל לזרוק.


חומרים (6 מנות)
2 קופסאות טונה (במים או בשמן)
1 תפוח אדמה גדול, מבושל
1 בצל קצוץ דק
1 כף קטשופ
1 כף חרדל
1 ביצה
1 קופסאת שימורי תירס קטנה (330 גרם)
2-3 כפות קמח מצה או פירורי לחם
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מועכים את תפוח האדמה. מוסיפים טונה, בצל, ביצה, קטשופ, חרדל ומלח - מערבבים היטב.
  2. מחממים שמן במחבת ומוסיפים גרגרי תירס לתערובת ו מערבבים.
  3. בידיים לחות יוצרים כדורים פחוסים (כ-15 קציצות גדולות) ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
חזרה