קינואה - מתכון בסיסי
/ פיליס גלזר
הדגן הקטן, שהגיע אלינו מדרום-אמריקה, הוא בריא מאוד, מזין מאוד, מהיר להכנה וטעים להפליא. גם באוכל, הגודל לא קובע.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 כוס קינואה |
קצת פחות מ-2 כוסות מים |
אופן ההכנה |
שמים את הקינואה במסננת רשת דקה, שוטפים קלות ומסננים היטב לפני ששמים בסיר. מוסיפים מים וקורט מלח (אם רוצים) ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15-10 דקות, עד שהמים נספגים וגרגרי הדגן שקופים.
|
חזרה |