שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קינואה - מתכון בסיסי / פיליס גלזר

הדגן הקטן, שהגיע אלינו מדרום-אמריקה, הוא בריא מאוד, מזין מאוד, מהיר להכנה וטעים להפליא. גם באוכל, הגודל לא קובע.


חומרים (6 מנות)
1 כוס קינואה
קצת פחות מ-2 כוסות מים
אופן ההכנה
שמים את הקינואה במסננת רשת דקה, שוטפים קלות ומסננים היטב לפני ששמים בסיר. מוסיפים מים וקורט מלח (אם רוצים) ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15-10 דקות, עד שהמים נספגים וגרגרי הדגן שקופים.
חזרה