שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עלי סלק בתחמיץ / פיליס גלזר


חומרים (8 מנות)
14 עלי סלק ( מנגולד) נקיים
2 בצלים קצוצים
1/4 כוס שמן
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
פפריקה
כמון
1 לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
  1. מבשלים את עלי הסלק במים רותחים למספר דקות, עד שהעלים מתרככים. מסננים היטב, מקררים וחותכים לרצועות.
  2. במחבת בינונית, מחממים מעט שמן, מאדים את הבצל עד שהוא מתרכך ומוסיפים פנימה את עלי הסלק ושאר חומרי התיבול לפי הטעם. מאדים יחד מספר דקות. אחרי האידוי מוסיפים את מיץ הלימון הטרי. מגישים כסלט קר.





חזרה