שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלידת סויה ביתית / פיליס גלזר

למעוניינים להימנע ממוצרי חלב ולמעדיפים גלידה שהיא פרווה.


חומרים (8 מנות)
3 כוסות חלב סויה
3/4 כוס סוכר לבן או חום בהיר דמררה
2 כפיות תמצית וניל
שקית ג'לטין
אופן ההכנה
  1. מערבבים במיקסר את כל המרכיבים. מכניסים לתבנית שטוחה 20 על 20 סמ ומניחים בפריזר.
  2. כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, מערבבים אותה שוב במיקסר ומשטחים שוב בתבנית. הגלידה מוכנה כעבור 4-3 שעות.
  3. לגלידה בטעם קפה הוסיפו 2 כוסיות אספרסו או כוס מים רותחים שהומסו בה 2 כפות קפה. לגלידת אגוזים הוסיפו 150 גרם אגוזים טחונים.


חזרה