שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תה מרווה,לימון ודבש / פיליס גלזר

תה מעלי מרווה משפיע לטובה על הקיבה, מרגיע, אנטיספטי, מקל על הצטננות, והמסורת מייחסת לו סגולה לאריכות ימים


חומרים (4 מנות)
3/4 כוס עלי מרווה קצוצים גס (או כוס עלים מיובשים)
2 כפות דבש פרחי בר
1 לימון עדיף אורגני, שטוף ופרוס דק
5 כוסות מים
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את המים ויוצקים על עלי המרווה. מוסיפים דבש ופרוסות לימון ומעמידים בצד 15-10 דקות. מסננים ושותים בטמפרטורת החדר או מקורר.


חזרה