תה מרווה,לימון ודבש
/ פיליס גלזר
תה מעלי מרווה משפיע לטובה על הקיבה, מרגיע, אנטיספטי, מקל על הצטננות, והמסורת מייחסת לו סגולה לאריכות ימים
|
חומרים (4 מנות)
|
3/4 כוס עלי מרווה קצוצים גס (או כוס עלים מיובשים) |
2 כפות דבש פרחי בר |
1 לימון עדיף אורגני, שטוף ופרוס דק |
5 כוסות מים |
אופן ההכנה |
מביאים לרתיחה את המים ויוצקים על עלי המרווה. מוסיפים דבש ופרוסות לימון ומעמידים בצד 15-10 דקות. מסננים ושותים בטמפרטורת החדר או מקורר.
|
חזרה |