שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תה ירוק בניחוח עשב לימון / פיליס גלזר

אפשר להשיג עשב לימון מיובש בחנויות הטבע והמזרח הרחוק. בשוק הכרמל מוכרים אותו טרי.


חומרים (4 מנות)
1/4 כוס עשב לימון מיובש ( או 3 גבעולים טרי)
2 כפות דבש 
2 כפות עלי תה ירוק 
4 1/4 כוסות מים 
אופן ההכנה
אם משתמשים בגבעולי עשב לימון טריים, מורידים את העלים הקשים החיצוניים מ-2 גבעולים וקוצצים את השאר. שמים את עשב הלימון בסיר קטן עם הדבש ומביאים לרתיחה. שמים עלי תה ירוק בכד חסין חום ויוצקים עליהם את תערובת עשב הלימון והדבש. מעמידים בצד 3-2 דקות ומסננים. אם משתמשים בגבעולי עשב לימון טרי, חותכים את הגבעול שנותר לשניים ומעמידים בכד. מקררים ומגישים על קרח עם עשר לימון בכל כוס לקישוט.


חזרה