שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עוף צרפתי עם פסטו טרגון / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
3 כפות פסטו טרגון בלי גבינה (ראו מתכון)
1 כף חרדל דיז'ון עם גרגירים
3 כפות חומץ בן יין לבן 
6 כפות שמן זית כתית 
מלח ופלפל 
1 כף שמן זית 
חזה עוף מחולק לשניים, מבושל
2 כוסות תפודים אדומים קטנים חתכים לרבעים ופרוסים
2 כוסות שעועית ירוקה או לוביה
אופן ההכנה
בקערה קטנה, מערבבים פסטה, חרדל, חומץ ו-6 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. מחממים כף שמן זית ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים. מוסיפים 3-4 כפות מים, מכסים חלקית ומבשלים על אש קטנה רק עד שהעוף מוכן. מקררים מעט וקורעים לכ-5 חתיכות נגיסות בגודל כ-1/2 1 ס"מ כ"א. מאדים את התפודים והשעועית בכלי אידוי 8-10 דקות, עד שמוכנים אך לא רכים מדי.

מקררים מעט ומערבבים עם העוף והרוטב. מכסים ושמים בצד או במקרר לחצי שעה. מגישים על מצע חסה משי.


חזרה