1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. טורפים חמאה וסוכר ומוסיפים וניל וביצים. מערבבים היטב.
2. בקערה קטנה, מערבבים מים, אבקת חרובים וקפה ובוחשים עד שאין גושים. מוסיפים לתערובת החמאה.
3. בקערה נפרדת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים לתוך תערובת החמאה. בוחשים פנימה אגוזים. יוצקים לתבנית מרובעת 20 ס"מ משומנת ומקומחת או מרופדת בנייר פרגמנט.
4. אופים בתנור מחומם לחום בינוני במשך 20 דקות או עד שקיסם במרכז יוצא נקי. מצננים מעט לפני שחותכים למרובעים.
|