שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בראוניס חרובים ואגוזי מלך / פיליס גלזר


חומרים (12 מנות)
1/2 כוס חמאה 
1 כוס דחוסה סוכר חום 
2 כפיות תמצית וניל טבעי ("מקורמיק" או "ספייס אילנד")
3 ביצים 
3 כפות מים 
6 כפות אבקת חרובים 
1 כף קפה או תחליף קפה
1/2 כוס קמח לבן או קמח מלא מנופה
1 כפית אבקת אפייה 
1/2 כוס אגוזי מלך 
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. טורפים חמאה וסוכר ומוסיפים וניל וביצים. מערבבים היטב.

2. בקערה קטנה, מערבבים מים, אבקת חרובים וקפה ובוחשים עד שאין גושים. מוסיפים לתערובת החמאה.

3. בקערה נפרדת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים לתוך תערובת החמאה. בוחשים פנימה אגוזים. יוצקים לתבנית מרובעת 20 ס"מ משומנת ומקומחת או מרופדת בנייר פרגמנט.

4. אופים בתנור מחומם לחום בינוני במשך 20 דקות או עד שקיסם במרכז יוצא נקי. מצננים מעט לפני שחותכים למרובעים.


חזרה