שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קאפה ווקמה / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
5 מלפפונים בינוניים
100 גרם אצות ווקמה מושרות
8 עגבניות שרי 
3 סנטימטרים ג'ינג'ר טרי חתוך לרצועות דקות מאוד
חומרים לרוטב פון-סו:1/4 כוס מירין 
1/4 כוס רוטב סויה 
1 1/2 כפות סוכר 
1/2 כף שמן שומשום כהה
חומרים לרוטב קאפה:1 גזר 
1 בצל 
1/4 כוס רוטב סויה 
1 כוס סוכר 
1/2 כוס חומץ אורז או חומץ רגיל
אופן ההכנה
1. חוצים את המלפפונים, מוציאים את הגרעינים ופורסים לרוחב. חוצים את עגבניות השרי לשניים. בקערה אישית מסדרים חצי קערה עם מלפפונים וחצי קערה עם אצות ווקמה. מניחים את העגבניות ומעליהן את הג'ינג'ר הטרי.

2. מכינים את רוטב הפון-סו באמצעות ערבוב כל חומרי הגלם בקערה עד להמסת הסוכר. יוצקים את הרוטב על הסלט. כעת מכינים את רוטב הקאפה: את הגזר והבצל טוחנים במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. יוצקים מעל הסלט את הרוטב שנוסף.


חזרה