|
|
|
|
הרינג בסיסי
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
4 פילה מטיאס |
2-3 בצלים בינויים פרוסים |
3-4 עלי דפנה |
4-6 גרגרי פלפל אנגלי שלמים |
1/4 כפית גרגרי פלפל שחור שלמים |
מלח וסוכר לפי הטעם |
חומץ בן יין לבן (לכיסוי) |
אופן ההכנה |
- חותכים את המטיאס לחתיכות מרובעות בגודל 3-4 ס"מ או לרצועות באורך 2 ס"מ. שמים בצנצנת סטרילית עם הבצלים, עלה דפנה, פלפל אנגלי ושחור.
- מתבלים במלח וסוכר (תמיד אפשר להוסיף עוד אם צריך, אבל לא להוציא אם שמתם יותר מדי). מכסים בחומץ בן יין, סוגרים היטב ושמים במקרר או במקום קריר וחשוך לשבוע.
| חזרה | | |