|
|
|
|
סושי פיסטוק צמחוני
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חתיכה לדר משמש |
120 גרם גבינת שמנת |
1 כפית דבש |
1/4 כפית וניל |
מספר טיפות מי שושנים |
1/4 כוס פיסטוקים קלויים מלוחים |
אופן ההכנה |
- חותכים את הלדר למלבן בגודל 11X 28 ס"מ.
- מחזיקים את הצד הרחב כלפי חוץ. בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, דבש, וניל ומי שושנים, ומורחים על הלדר.
- משטיחים עם מזלג. מפזרים את הפיסטוקים בשורה קרוב לקצה התחתון (משאירים קצת רווח).
- מגלגלים מלמטה למעלה בעדינות ובנחישות. מרטיבים את הקצה כדי להדק אותו לגליל.
- עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר עד שהגבינה יציבה.
- לפני ההגשה פורסים לפרוסות ½ 1 ס"מ.
| חזרה | | |