שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סושי פיסטוק צמחוני / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1 חתיכה לדר משמש
120 גרם גבינת שמנת
1 כפית דבש
1/4 כפית וניל
מספר טיפות מי שושנים
1/4 כוס פיסטוקים קלויים מלוחים
אופן ההכנה
  1. חותכים את הלדר למלבן בגודל 11X 28 ס"מ.
  2. מחזיקים את הצד הרחב כלפי חוץ. בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, דבש, וניל ומי שושנים, ומורחים על הלדר.
  3. משטיחים עם מזלג. מפזרים את הפיסטוקים בשורה קרוב לקצה התחתון (משאירים קצת רווח).
  4. מגלגלים מלמטה למעלה בעדינות ובנחישות. מרטיבים את הקצה כדי להדק אותו לגליל.
  5. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר עד שהגבינה יציבה.
  6. לפני ההגשה פורסים לפרוסות ½ 1 ס"מ.


חזרה