שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח שזיפים / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
2 כוסות שזיפים מגולענים קצוצים (בעונה רצוי טריים, אבל אפשר גם מיובשים)
2/3 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מקצצים במעבד מזון את השזיפים ובו זמנית מוסיפים לתוכו את המים. ממשיכים לטחון במעבד במשך שתיים שלוש דקות נוספות (מומלץ לעצור מדי פעם כדי לנקות את הדפנות). את הטחינה מסיימים כשהתערובת חלקה לגמרי, אפשר לשמור בצנצנת סגורה במקרר עד שבועיים. מכיל כ-200 קלוריות ופחות מגרם אחד של שומן.


חזרה