|
|
|
|
בראוניז דלי שומן
/ פיליס גלזר
|
חומרים (6 מנות)
|
2 חלבונים |
1.5 כוסות סוכר דמררה (או 1/2 כוס סוכר חום מהודק ו-1/2 מסוג אחר) |
1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר |
1 כפית תמצית וניל טבעי |
1.5 כוסות קמח לבן אורגני או "קמח עוגיות" |
1/2 כוס קקאו מסוג טוב |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה |
1 ביצה |
1/4 כוס שוקולד צ'יפס גס (יש לקצוץ אחרי מדידת הכמות) |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- בקערת מערבל או בקערה גדולה טורפים את הביצים, עד שהן אווריריות, ומוסיפים רסק תפוחים, סוכר ותמצית וניל. מערבבים עד שהסוכר נעלם.
- מנפים את הקקאו (כדי להוציא גושים) ומערבבים עם הקמח, המלח והסודה. בוחשים לתוך תערובת הביצים ומערבבים קלות בלבד.
- יוצקים את הבלילה לתבנית בגודל 8X18 בערך, המרופדת בתחתיתה בנייר אפייה. משמנים או משתמשים בתרסיס שמן לדפנות. אופים 30 דקות. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת. חותכים לריבועים.
| חזרה | | |