|
|
|
|
מקרוני עם גבינה ודבש
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
250 גרם מקרוני מבושלים, קרים |
3 ביצים מופרדות |
2 כפות דבש |
2 גביעי גבינת קוטג' |
1 גביע שמנת חמוצה |
מלח ופלפל לבן |
1 כוס פירורי לחם |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (190 מעלות צלזיוס). טורפים בקערה את החלמונים עם הדבש, המרגרינה, הקוטג' והשמנת. מתבלים במלח ובפלפל.
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה ביחד עם המקרוני המבושלים. יוצקים לתבנית, מפזרים מעל את פירורי הלחם ומעט חמאה ואופים כ-45 דקות
| חזרה | | |