|
|
|
|
פונדו שוקולד
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
200 גרם שוקולד מריר |
1 מיכל שמנת מתוקה |
2 כפות סוכר |
1/2 כפית תמצית וניל או 1 כף ליקר שוקולד,רום,"קואנטרו" או ברנדי |
פירות חתוכים לקוביות או לנתחים מתאימים לנגיסה: תותים,פלחי הדרים,אננס,מנגו,בננות |
קוביות של עוגה יבשה |
אופן ההכנה |
- מניחים את כל החומרים בכלי פונדו ומחממים על להבה נמוכה, תוך בחישה תכופה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין. אין להניח לתערובת לרתוח.
- מעבירים למתקן החימום על השולחן. עורמים את פיסות הפרי והעוגה על צלחות הגשה. כל אורח טובל את הפרי ברוטב החם ומלקק להנאתו.
| חזרה | | |