שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פונדו שוקולד / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל או 1 כף ליקר שוקולד,רום,"קואנטרו" או ברנדי
פירות חתוכים לקוביות או לנתחים מתאימים לנגיסה: תותים,פלחי הדרים,אננס,מנגו,בננות
קוביות של עוגה יבשה
אופן ההכנה
  1. מניחים את כל החומרים בכלי פונדו ומחממים על להבה נמוכה, תוך בחישה תכופה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין. אין להניח לתערובת לרתוח.
  2. מעבירים למתקן החימום על השולחן. עורמים את פיסות הפרי והעוגה על צלחות הגשה. כל אורח טובל את הפרי ברוטב החם ומלקק להנאתו.

חזרה