שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב בלקני / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
500 גרם בשר בקר (חזה ו/או שפונדרה)
400 גרם בשר כבש
100 גרם שומן כבש
2 פרוסות לחם לבן
1 ביצה
1-2 בצלים קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. טוחנים את הבשר (בבית או אצל הקצב) ומניחים את הבשר הטחון בקערה. משרים את הלחם במים וסוחטים היטב. מוסיפים לקערת הבשר ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים.
  2. בידיים לחות מעט, צרים קציצות מאורכות.
  3. צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, כ-3 דקות מכל צד. אפשר גם לטגן במחבת חמה שנמשחה במעט שמן.




חזרה