|
|
|
|
קבב דגים
/ רותי קינן
|
חומרים (4 מנות)
|
650 גרם דג פלמידה לבנה טרייה, קצוצה גס |
1 בצל קצוץ דק מאוד |
1/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק |
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת |
2 שיני שום כתושות |
2 פרוסות לחם לבן ישן, ללא קרום, שרויות במים וסחוטות |
1 ביצה |
1/4 כוס שמן זית |
1/4 כפית קינמון |
1/4 כפית כמון |
1/4 כפית כוסברה טחונה |
1/2 כפית סודה לשתייה |
פלפל לבן |
מלח |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים ומניחים במקרר לשעה.
- צרים מהתערובת 8 קבבים גדולים ומשפדים על שיפודי עץ. צולים על גריל פחמים או מחבת פסים. מגישים עם סלט ציזיקי.
| חזרה | | |