שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב דגים / רותי קינן


חומרים (4 מנות)
650 גרם דג פלמידה לבנה טרייה, קצוצה גס
1 בצל קצוץ דק מאוד
1/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
2 שיני שום כתושות
2 פרוסות לחם לבן ישן, ללא קרום, שרויות במים וסחוטות
1 ביצה
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית סודה לשתייה
פלפל לבן
מלח
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים ומניחים במקרר לשעה.
  2. צרים מהתערובת 8 קבבים גדולים ומשפדים על שיפודי עץ. צולים על גריל פחמים או מחבת פסים. מגישים עם סלט ציזיקי.

חזרה