שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קמפארי פסיפלורה / רותי קינן

הקוקטייל הכי נחשק בסצינת הבארים של ישראל (באדיבות חברת "הכרם").


חומרים (1 מנות)
קצת פחות מ-1/4 כוס קמפרי
1/2 כף סירופ פסיפלורה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית פסיפלורה טרייה
אופן ההכנה
מניחים את שלושת המרכיבים הראשונים במנער (שייקר), מוסיפים קרח כתוש ומנערים היטב. יוצקים לכוס קוקטייל ומוסיפים את הפסיפלורה הטרייה.


חזרה