שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלוויין (Gluhwein) / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
1 1בקבוק יין אדום יבש
1 כוס מים
4 כפות סוכר
1 לימון
12 מסמרי ציפורן
2 מקלות קינמון
6 תרמילי הל חצויים
אופן ההכנה
  1. יוצקים את היין, המים והסוכר לסיר בינוני. חוצים את הלימון, נועצים את מסמרי הציפורן בקליפה ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את הקינמון ותרמילי ההל (רצוי לקשור אותם בתוך בד גזה, כדי שאפשר יהיה להוציאם מהמשקה).
  2. מחממים את היין המתובל עד לנקודת הרתיחה. בוחשים היטב עד שהסוכר נמס. מגישים חם מאוד.
חזרה