יין חם וסמיך
/ רותי קינן
Mulled Wine, גרסה אנגלית למשקה יין חם ומתובל.
|
חומרים (8 מנות)
|
1 בקבוק יין אדום |
4 חלמונים |
3-2 כפות סוכר |
1 כפית אגוז מוסקט טחון |
אופן ההכנה |
- טורפים את החלמונים עם 1 כוס מהיין. יוצקים את יתר היין לסיר, מוסיפים את הסוכר ואגוז המוסקט ומביאים עד לנקודת הרתיחה.
- כשהיין מתחיל לבעבע, מנמיכים את הלהבה. מוסיפים באיטיות את תערובת החלמונים, תוך בחישה מתמדת. ממשיכים לבחוש עד שהמשקה מסמיך ומסירים מייד מהאש. מעבירים לכוסות או לספלים ומגישים חם.
|
חזרה |