חבושים בתנור
/ רותי קינן
פינוק מתוק ממטבחו של יחיאל פילוסוף.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ק"ג חבושים |
1 כוס סוכר |
2-3 מקלות קינמון או 1 כפית קינמון טחון |
2 מסמרי ציפורן |
אופן ההכנה |
- שוטפים את החבושים, חותכים לרבעים ומוציאים את הליבה. מניחים בסיר, מכסים במים ומוסיפים את הסוכר, הקינמון והציפורן. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר לא מכוסה עד שהחבושים רכים.
- מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את החבושים שהתרככו בתבנית או בכלי חסין חום. יוצקים מעליהם את מי הבישול ואופים 20-15 דקות.
|
חזרה |