שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חבושים בתנור / רותי קינן

פינוק מתוק ממטבחו של יחיאל פילוסוף.


חומרים (6 מנות)
1 ק"ג חבושים
1 כוס סוכר
2-3 מקלות קינמון או 1 כפית קינמון טחון
2 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
  1. שוטפים את החבושים, חותכים לרבעים ומוציאים את הליבה. מניחים בסיר, מכסים במים ומוסיפים את הסוכר, הקינמון והציפורן. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר לא מכוסה עד שהחבושים רכים.
  2. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את החבושים שהתרככו בתבנית או בכלי חסין חום. יוצקים מעליהם את מי הבישול ואופים 20-15 דקות.
חזרה