מרגריטה
/ רותי קינן
הקוקטייל שהפך לסמל הארץ שטופת השמש מורכב מטקילה, משקה אלכוהולי עשוי מצמח האגבה הכחולה ומיוצר בלעדית במקסיקו.
|
חומרים (6 מנות)
|
מלח |
2/3 כוס טקילה |
3 כפות ליקר תפוזים (קואנטרו, טריפל סק) |
1/4 כוס מיץ לימון או ליים |
כמה טיפות גרנדין (לא הכרחי) |
2 כוסות קרח מרוסק |
אופן ההכנה |
- מניחים מלח דק בצלחת שטוחה. מרטיבים מעט את שפתי הכוסות וטובלים אותן כך שיצופו בשכבת מלח.
- מכניסים את כל החומרים למנער (שייקר) ומנערים היטב (או מרסקים בממחה). יוצקים לכוסות ומגישים עם קשית.
הערה: אם אין טקילה, אפשר להשתמש בוודקה
|
חזרה |