שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרגריטה / רותי קינן

הקוקטייל שהפך לסמל הארץ שטופת השמש מורכב מטקילה, משקה אלכוהולי עשוי מצמח האגבה הכחולה ומיוצר בלעדית במקסיקו.


חומרים (6 מנות)
מלח
2/3 כוס טקילה
3 כפות ליקר תפוזים (קואנטרו, טריפל סק)
1/4 כוס מיץ לימון או ליים
כמה טיפות גרנדין (לא הכרחי)
2 כוסות קרח מרוסק
אופן ההכנה
  1. מניחים מלח דק בצלחת שטוחה. מרטיבים מעט את שפתי הכוסות וטובלים אותן כך שיצופו בשכבת מלח.
  2. מכניסים את כל החומרים למנער (שייקר) ומנערים היטב (או מרסקים בממחה). יוצקים לכוסות ומגישים עם קשית.

    הערה: אם אין טקילה, אפשר להשתמש בוודקה

חזרה