שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוקטייל אבוקדו ובננה ברוטב פרג / פיליס גלזר

מתכון חמוץ-מתוק מושלם לאירוח אותו מומלץ להגיש בכוסות קוקטייל כמתאבן. דרך אגב, אם יש לכם הסתייגות מהשילוב בין אבוקדו לבננה, אתם בהחלט יכולים לוותר על האחרונה ולהגיש את הקוקטיל הקטן הזה על מצע של עלי בייבי גרינז


חומרים (4 מנות)
3 אבוקדו בשלים, מקולפים וחתוכים לקוביות
2 בננות בשלות אך מוצקות, חצויות ופרוסות
לרוטב:
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן
2.5 כפות חומץ בן יין לבן
1/2 בצל ירוק קטן קצוץ דק
1/4 כפית חרדל דיז'ון
מלח לפי הטעם
1 כפית פרג שלם
אופן ההכנה
מכניסים 4 כוסות קוקטיל לצינון במקפיא ומכינים את הרוטב. בבלנדר (או בקערה קטנה בעזרת מטרפת יד) טורפים את כל החומרים ביחד חוץ מהפרג, עד לקבלת מרקם אחיד. בוחשים פנימה את הפרג. מערבבים את קוביות האבוקדו והבננה הפרוסה יחד. יוצקים מעל את הרוטב ומחלקים בין כוסות הקוקטיל הצוננות. מגישים מיד או מכסים היטב בניילון נצמד ומקררים.


חזרה