סלט ביצים בקארי
/ פיליס גלזר
שימו לב, לא מדובר בסלט ביצים סתמי, אלא שילוב מרענן של בין ביצים ליוגורט (שמגיע במקום המיונז)
|
חומרים (5 מנות)
|
6 ביצים קשות (רצוי "ביצי פלוס" המועשרות באומגה 3) |
2-3 בצלים ירוקים |
1 גבעול סלרי |
120 מ"ל יוגורט |
1 כף חרדל דיז'ון |
2 כפיות אבקת קארי מומסת במעט יין לבן |
אופן ההכנה |
שמים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מנמיכים את האש למינימום, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. מסננים ושוטפים במים קרים. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות. מערבבים עם שאר החומרים בקערה. מגישים מיד.
|
חזרה |